Problemen met uw dak? Dit kunnen wij voor u betekenen!

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw woning. Dankzij uw dak kunt u namelijk warm en droog leven. Daarom is het zaak om voorzichtig om te gaan met dit onderdeel van uw woning. Loop bijvoorbeeld niet te veel over platte daken en verwijder rommel tijdig van uw dak en uit de dakgoot. Doet u dit telkens trouw? Dan betekent dit echter nog niet dat u problemen aan uw dak altijd uit kunt sluiten. Heeft u problemen met uw dak? Dan is het zaak dat u zo snel mogelijk in actie komt. De schade aan het dak kan namelijk grote gevolgen hebben. Deze beperkt u door een beroep te doen op onze loodgieter. Wat wij precies voor u kunnen betekenen bij problemen aan uw dak? Dat vertellen u hier!

Daklekkage

Een lekkage aan uw dak kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het weer ervoor zorgen dat uw dak schade oploopt. Ook rommel is echter één van de grootste oorzaken van een daklekkage. Indien er sprake is van een lekkage, loopt het water via uw dak naar binnen. Hier zit u natuurlijk niet op te wachten. Dit kan namelijk zorgen voor heel wat schade in uw woning. Ook de constructie van het dak loopt echter schade op door water. Direct in actie komen is dan ook raadzaam. Onze loodgieters kunnen een daklekkage voor u verhelpen. Het moment dat u de lekkage ontdekt maakt niet uit. Wij werken namelijk met een 24-uurs dienst. De lekkage aan uw dak is hierdoor altijd binnen no time verholpen.

Dakgootreparatie

Naar een dak wordt weinig omgekeken, maar dat geldt nog veel meer voor een dakgoot. Een groot deel van de Nederlanders kijkt niet op of om naar dit onderdeel van het dak. Toch is dit wel aan te raden. Zonder dat u het weet, kan de dakgoot namelijk behoorlijk wat problemen veroorzaken. In het geval van een kapotte dakgoot stroomt het water op de verkeerde wijze weg. De kans is groot dat het water de goot via een gat in de onderkant verlaat. Hierdoor stroomt het water via uw muur naar beneden of valt direct op de grond. In het eerste geval is het mogelijk dat het water via openingen in de muur alsnog binnenkomt. Valt het allemaal op de grond? Dan kan de grond onder uw huis verzakken bij een te grote hoeveelheid water. Geen kleine problemen dus. Laat een dakgootreparatie daarom door onze professionele loodgieters uitvoeren. In dat geval weet u namelijk zeker dat het lek op correcte en vakkundige wijze gedicht wordt.

Waarom kiest u voor ons?

Direct bereikbaar in Zwolle en omgeving
24-uurs loodgietersdienst
Erkend loodgietersbedrijf!
Voordelige prijzen
dak

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u 24/7 te woord staan. U kunt bij ons terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden.

Menu
Call Now Button