Dakgootreparatie in Zwolle uit laten voeren door loodgieters

Een dakgootreparatie in Zwolle kan noodzakelijk worden, op het moment dat er water langs uw woningmuur naar beneden stroomt. Onderweg zal een deel van het vocht in de muur trekken, met vervelende vochtproblemen tot gevolg. Dit geldt in het bijzonder voor poreuze muren, of voor muren die niet geïmpregneerd zijn. Vaak speelt dit vochtprobleem pas op, op het moment dat er al veel doorslaand vocht in de muur zit. Eerst verspreid het vocht zich door de buitenmuur, waarna het doorslaat naar de binnenmuur. Aan de binnenzijde van uw woning zullen nu bobbels in de wandbekleding, schimmelplekken en soortgelijke vormen van schade ontstaan. Iets wat u voorkomt door tijdig een dakgootreparatie uit te laten voeren! Wij helpen u hier graag bij.

Werkwijze bij een dakgootreparatie in Zwolle

Met verschillende hulpmiddelen kunnen onze loodgieters de bron van de dakgootlekkage voor u opsporen. Vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van een kleurstof, zodat heel duidelijk zichtbaar wordt waar de bron van de lekkage zich bevindt. Op basis van deze bron zoeken de loodgieters naar een oplossing. Mogelijk zit de dakgoot niet goed aangesloten, waardoor er speling is ontstaat tussen de dakgoot en uw muur. Ook kan het voorkomen dat erosie voor kleine gaatjes in de dakgoot gezorgd heeft. Het vervangen van de dakgoot is in zo’n geval niet direct noodzakelijk. Vaak kan er gebruik gemaakt worden van een speciale mat, die deze gaatjes afdekt.

Met spoed hulp van professionele loodgieters

Om de kans op vochtproblemen in huis te minimaliseren, doet u er verstandig aan om een lekkage spoedig te laten verhelpen. Reken hiervoor op de hulp van onze spoedservice! De spoedservice van ons loodgietersbedrijf in Zwolle voert een dakgootreparatie niet alleen overdag voor u uit. Ook in de avond en zelfs in het weekend kunt u op onze hulp rekenen! Neem vrijblijvend contact met ons op, als u meer wilt weten over onze manier van werken bij het uitvoeren van een dakgootreparatie.

Waarom kiest u voor ons?

Direct bereikbaar in Zwolle en omgeving
24-uurs loodgietersdienst
Erkend loodgietersbedrijf!
Voordelige prijzen
dakgootreparatie

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u 24/7 te woord staan. U kunt bij ons terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden.

Menu
Call Now Button