Dakreparatie in Zwolle uit laten voeren

Beschadigingen aan de dakbedekking op uw woning kunnen voor vervelende situaties zorgen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage, die hierbij ontstaat! Als gevolg van de lekkage zal er vocht bij uw woning naar binnen sijpelen, wat vervolgens voor vervelende vochtproblemen zorgt. Denk aan doorslaand vocht in muren, houtrot in de constructie van uw dak, enzovoorts. Een dergelijke schade wordt vaak pas op een laat moment opgemerkt en is daarbij niet altijd even gemakkelijk te herstellen! Het vocht zal eerst uit de woning getrokken moeten zijn, alvorens de wandbekleding kan worden vernieuwd. Zou er nog vocht in de muren zitten, dan zal de wandbekleding al snel opnieuw beschadigd raken. Voor een dakreparatie in Zwolle bent u bij ons loodgietersbedrijf op de juiste plek.

Werkwijze bij een dakreparatie in Zwolle

Bij een dakreparatie in Zwolle werken onze loodgieters en dakspecialisten op een vaste wijze. Eerst zullen we naar de exacte bron van de lekkage zoeken. Vaak blijkt dit een scheurtje in uw bitumen dakbedekking, een missende dakpan of een gescheurde rieten dakbedekking te zijn. Op basis van de gevonden oorzaak kan vervolgens naar een oplossing worden gezocht. Bij een klein scheurtje in de dakbedekking is het voldoende om dit dicht te branden. Een dakreparatie bij een dakbedekking van dakpannen betekent vaak dat er een losse dakpan vervangen moet worden.

Nieuw dak laten plaatsen bij ernstige schade

Mocht een dakreparatie niet langer rendabel blijken te zijn, dan kunnen we u aanraden om de volledige dakbedekking te vervangen. Dit kan overigens ook interessant zijn, op het moment dat u de isolatiewaarde van uw woning wilt verbeteren. Heeft u bijvoorbeeld al eens overwogen om een bitumen dakbedekking te vervangen voor een groen dak? Een groen dak gaat langer mee, waardoor ook de noodzaak van een nieuwe dakreparatie minder snel op zal spelen. Neem vrijblijvend contact met ons op, om u te laten informeren!

Waarom kiest u voor ons?

Direct bereikbaar in Zwolle en omgeving
24-uurs loodgietersdienst
Erkend loodgietersbedrijf!
Voordelige prijzen
Dakreparatie

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u 24/7 te woord staan. U kunt bij ons terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden.

Menu
Call Now Button