038-7820507

24/7 bereikbaar

VAN VERSTOPPINGEN TOT LEKKAGES

EEN ERKEND LOODGIETERSBEDRIJF

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR NOODGEVALLEN

SNEL TER PLAATSE IN ZWOLLE EN OMGEVING

FAQ

Wat voor werkzaamheden verricht GM Installaties?

GM Installaties helpt u graag bij uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden. Reken bijvoorbeeld op onze hulp bij het leggen van nieuwe leidingen, of het aanpassen van uw bestaande leidingwerk. Ook voor het onderhoud aan uw cv-ketel in huis kunt u op onze loodgieters rekenen. Het is belangrijk om de cv-ketel regelmatig van onderhoud te voorzien, om storingen te voorkomen. Heeft u last van een lekkage of bijvoorbeeld verstopping? Schakel in dat geval onze 24-uursloodgieter in. De loodgieter komt zo snel mogelijk bij u langs om het probleem voor u te verhelpen. Het maakt hierbij niet uit of het om een lekkende leiding gaat, of bijvoorbeeld om een lek rond uw dak.

In welk gebied is GM Installaties werkzaam?

GM Installaties is gevestigd in Zwolle. Dit betekent echter niet, dat wij onze dienstverlening enkel in deze plaats aanbieden. Ook voor hulp in omliggende plaatsen kunt u rekenen op onze loodgieters. Schakel ons bijvoorbeeld in, wanneer u in plaatsen als Wezep, Genne, Hasselt, Genemuiden of Dalfsen woont. Heeft u hulp nodig in een andere plaats rond Zwolle? Neem vrijblijvend contact met ons op! We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Ook onze spoedloodgieter is in deze plaatsen actief. Ideaal, wanneer u op korte termijn hulp nodig heeft bij het oplossen van een storing in de cv-ketel of een verstopping in de afvoer.

Mijn afvoer is verstopt, wat nu?

Een verstopte afvoer kunt u in eerste instantie zelf proberen te verhelpen. Dit doet u bijvoorbeeld door gebruik te maken van een trekveer, een traditionele ontstopper of soda. Het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen uit de supermarkt wordt afgeraden door onze loodgieters. Mocht het niet direct lukken om de afvoer te ontstoppen, dan kunt u onze loodgieter inschakelen. Onze spoedloodgieter is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulp. Met professionele hulpmiddelen zorgen we dat uw afvoer ontstopt wordt. Zo heeft u niet langer last van de verstopping in uw afvoerleiding.

Moet ik mijn Cv-ketel laten onderhouden?

Om verzekerd te zijn van een goede werking van uw cv-ketel, is het cruciaal dat deze regelmatig onderhouden wordt. Laat de cv-ketel bijvoorbeeld bijvullen, laat de leidingen ontluchten en laat onderdelen van de cv-ketel nakijken op slijtage. Onze loodgieters helpen u graag bij deze klus. We raden u aan de cv-ketel in ieder geval eens per twee jaar na te laten kijken. Afhankelijk van de leeftijd van de cv-ketel kunt u ervoor kiezen om het aantal onderhoudsbeurten te verhogen. Onze loodgieter kijkt de cv-ketel voor u na en zal versleten onderdelen waar nodig direct voor u vervangen.

Kan ik een lekkage zelf oplossen?

Zelf een lekkage oplossen is vaak erg lastig. Mede door het feit, dat de bron van een lekkage doorgaans niet direct te achterhalen is. Denk bijvoorbeeld aan een lekkende leiding, die zich achter een wand bevindt. Schakel onze spoedloodgieter in, om u te laten helpen bij het verhelpen van een lekkage. Wij sporen de lekkage voor u op en zorgen dat de bron hiervan direct wordt aangepakt. Een ernstige vochtschade aan houtwerk, meubels en bijvoorbeeld uw wanden kan zo voorkomen worden. Het maakt hierbij niet uit of het om een lekkage rond een afvoer of leiding gaat, of om een lekkend dak.

Afvoer Zwolle