Gevaarlijke situaties voorkomen bij een gaslekkage in Zwolle

Een gaslekkage in huis is een serieus probleem wat snel verholpen dient te worden om gevaarlijke situaties te voorkomen. Eigenlijk is elke gaslekkage (groot of klein) een potentieel gevaarlijke situatie en moet als zodoende behandeld worden. In geval van een gaslekkage in Zwolle moet u daarom zo snel mogelijk contact met ons opnemen om een loodgieter langs te laten komen en het probleem voor u op te lossen. Zo voorkomen wij gevaarlijke situaties, maar er zijn ook handelingen die u zelf meteen dient te verrichten om gevaarlijke situaties te voorkomen voordat u contact met ons opneemt.

Stappenplan bij gaslekkage

Gas is een gevaarlijk goedje wat normaal gesproken geurloos is. Het gasbedrijf voegt echter een makkelijk te herkennen geur aan gas toe om u te waarschuwen wanneer er sprake is van een gaslekkage. Mocht u deze geur opmerken maak dan onmiddellijk iedereen in huis hierop attent en open alle deuren en ramen om het gas te kunnen laten ontsnappen. Vervolgens moet u in de meterkast de gaskraan dichtdraaien zodat er geen gas meer kan ontsnappen. In de meeste gevallen zal dan de gaslucht afnemen. Is dit echter niet het geval wees dan extra voorzichtig totdat een loodgieter is gearriveerd om de oorzaak van het probleem vast te stellen.

De laatste stap voor u is om contact met ons op te nemen. Wij sturen dan onmiddellijk een loodgieter uw kant op om de lekkage op te lossen.

Waarom kiest u voor ons?

Direct bereikbaar in Zwolle en omgeving
24-uurs loodgietersdienst
Erkend loodgietersbedrijf!
Voordelige prijzen
Gaslekkage Zwolle

Neem contact op

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u 24/7 te woord staan. U kunt bij ons terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden.

Menu
Call Now Button