038-7820507
24/7 bereikbaar

VAN VERSTOPPINGEN TOT LEKKAGES

EEN ERKEND LOODGIETERSBEDRIJF

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR NOODGEVALLEN

SNEL TER PLAATSE IN ZWOLLE EN OMGEVING

Lekkages laten verhelpen in Zwolle

Ons bedrijf staat al jaren bekend om zijn goede oplossingen op het gebied van lekkages in de omgeving van Zwolle. Door onze innovatieve en erkende lekdetectie sporen wij binnen een handomdraai de lekken in uw huis of kantoorpand op. Door tijdig een lek te ontdekken voorkomen wij een hoop schade. Het is dan ook belangrijk om spoedig contact met ons op te nemen als u te maken heeft met een vervelend lek in uw huis of bedrijfspand.

Lekkages laten oplossen door erkende lekdetectie in Zwolle

Een team opgeleide specialisten komt graag bij u langs om het probleem grondig op te lossen. Lekkages kunnen allerlei oorzaken hebben. In sommige gevallen komt het door een verouderd buizen systeem in uw huis. Dit komt voornamelijk voor in
huizen die voor 1970 gebouwd zijn. Wij kunnen oude buizen vervangen voor nieuwe, zodat het probleem voor altijd opgelost is. Soms is het iets lastiger om te zien waar het lek zit. Hiervoor hebben wij de juiste apparatuur in huis om het lek te vinden. Door onze lekdetectie kunnen wij snel het lek opsporen. Aan de hand van de data die we door onze apparatuur kunnen uitlezen, kunnen wij beslissen wat er moet gebeuren om het lek te repareren.

Wanneer u te maken heeft met een lekkage in de omgeving van Zwolle, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat er snel een specialist bij u voor de deur staat. Wij geven aan elke geval prioriteit en handelen altijd adequaat en klantvriendelijk.

Lekkages Zwolle