Loodgieter Kampen
24/7 bereikbaar!

Van verstoppingen tot lekkages

Een erkend loodgietersbedrijf

Altijd bereikbaar voor noodgevallen

Snel ter plaatse in Zwolle en omgeving

Bel direct

038-7820507

24/7 bereikbaar

Loodgieter Kampen

Neem contact met ons op voor de diensten van de beste loodgieter in Kampen. Wij hebben ervaring met cv-ketels, verstoppingen, lekkages en meer. Ook voor spoedklussen 24 uur per dag bereikbaar!

Lekkages

Ons bedrijf staat al jaren bekend om zijn goede oplossingen op het gebied van lekkages in de omgeving van Kampen. Neem daarom nu contact op!

Verstopping

Een verstopping van uw riool of afvoer kan behoorlijk vervelend zijn. Naast de stank die dit veroorzaakt, kan het water niet meer goed weg.

CV onderhoud

Is uw cv ketel stuk dan er is geen reden tot paniek. Wij hebben namelijk hoogopgeleide cv ketel monteurs beschikbaar, elk moment van de dag!

Diensten

  • Lekdetectie
  • Rioolservice
  • CV onderhoud
  • 24-uurs loodgieter
Keurmerk Zwolle

Zoekt u een betrouwbare loodgieter in Kampen?

Neem dan contact op met Middelveld Installatietechniek, dé loodgieter voor de regio Zwolle en Kampen. Wij komen direct in actie als u een acuut probleem heeft zoals een vervelende lekkage. Als u niet weet waar de lekkage vandaan komt dan kan onze loodgieter in Kampen voor u een onderzoek uitvoeren om het probleem op te sporen. Maar ook als uw CV ketel ermee ophoudt of als een radiator moet worden vervangen kunt u rekenen op onze uitstekende service.

Een verbouwing? Schakel de loodgieter in Kampen in

Als u een nieuwe badkamer of keuken wilt laten installeren dan is het vaak nodig om leidingen te verleggen. Denk aan de waterleiding in de badkamer of de keuken of de gasleiding voor uw fornuis in de keuken. Dit soort werkzaamheden moeten vakkundig worden uitgevoerd zodat u geen storing of andere problemen krijgt. De erkende loodgieter in Kampen kan het werk vakkundig voor u uitvoeren waarna de installatie van de nieuwe badkamer of keuken vlot kan plaatsvinden. Maar ook als u andere verbouwplannen heeft waarbij u een vakbekwame loodgieter nodig heeft kunt u op ons rekenen.

Vraag een vrijblijvende offerte voor uw loodgieterswerk in Kampen

Bent u op zoek naar een vakbekwame en ervaren loodgieter? Neem dan contact op met Middelveld Installatietechniek in Zwolle. U bereikt ons via telefoonnummer 038-78 20 507. Voor noodgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Is er minder haast bij de klus dan kunt u natuurlijk altijd eerst een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen zodat u weet waar u qua kosten aan toe bent. Als u onze offerte accordeert dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak met u om het werk uit te voeren. Op de website vindt u een compleet overzicht van alle werkzaamheden waarvoor u ons kunt inschakelen.

Ervaren loodgieter in Kampen nodig? – Neem nu contact op!
038-7820507