Loodgieter Kampen
24/7 bereikbaar!

  • 24-uurs loodgietersdienst
  • De CV expert
  • Direct beschikbaar
  • Voordelige prijzen

GM Installaties – Loodgieter in Kampen

Wij van GM Installaties halen veel voldoening uit een tevreden klant. Zo lossen we graag uw probleem op. Dit doen we door een persoonlijke benadering. Door onze jarenlange ervaring met cv-ketels, verstoppingen, lekkages en daken is geen klus ons te veel. Neem contact met ons op voor de diensten van de beste loodgieter in Kampen. Ook voor spoedklussen 24 uur per dag bereikbaar!

GM Installaties is uw persoonlijke specialist – Bel direct

24-uurs loodgietersdienst

Zoekt u met spoed een loodgieter? 24-7 bereikbaar!

De cv expert

Wij zijn de centrale verwarming experts uit Kampen en omgeving.

Onderhoud cv-ketel

Deskundige, snelle en voordelige onderhoud aan uw CV ketel.

Dakreparaties

Schade aan uw dak? Onze vakkundige dakdekkers bieden u hulp.

Lekkages

Heeft u last van een lekkage? Bel en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontstoppingsdienst

Dankzij onze deskundige aanpak, zal uw afvoer weer snel doorstromen.

In de regio Kampen kunnen wij u onder meer van dienst zijn met:

Lekkages

Lekkages Zwolle

Ons bedrijf staat al jaren bekend om zijn goede oplossingen op het gebied van lekkages in de omgeving van Kampen. Neem nu contact op!

Verstopping

Ontstopper Zwolle

Een verstopping van uw riool of afvoer kan behoorlijk vervelend zijn. Naast de stank die dit veroorzaakt, kan het water niet meer goed weg.

CV onderhoud

CV-Ketel Onderhoud Zwolle

Is uw cv ketel stuk dan er is geen reden tot paniek. Wij hebben namelijk hoogopgeleide cv ketel monteurs beschikbaar, elk moment!

Op zoek naar een ervaren loodgieter die snel ter plaatse is?

Onze diensten

  • 24-uurs service
  • Onderhoud CV-ketel
  • CV-ketel reparatie
  • Lekkage opsporen en verhelpen
  • Ontstoppingsdienst

Zoekt u een betrouwbare loodgieter in Kampen?

Neem dan contact op met GM Installaties, dé loodgieter voor de regio Zwolle en Kampen. Wij komen direct in actie als u een acuut probleem heeft zoals een vervelende lekkage. Als u niet weet waar de lekkage vandaan komt dan kan onze loodgieter in Kampen voor u een onderzoek uitvoeren om het probleem op te sporen. Maar ook als uw CV ketel ermee ophoudt of als een radiator moet worden vervangen kunt u rekenen op onze uitstekende service.

Een verbouwing? Schakel de loodgieter in Kampen in

Als u een nieuwe badkamer of keuken wilt laten installeren dan is het vaak nodig om leidingen te verleggen. Denk aan de waterleiding in de badkamer of de keuken of de gasleiding voor uw fornuis in de keuken. Dit soort werkzaamheden moeten vakkundig worden uitgevoerd zodat u geen storing of andere problemen krijgt. De erkende loodgieter in Kampen kan het werk vakkundig voor u uitvoeren waarna de installatie van de nieuwe badkamer of keuken vlot kan plaatsvinden. Maar ook als u andere verbouwplannen heeft waarbij u een vakbekwame loodgieter nodig heeft kunt u op ons rekenen.

Vraag een vrijblijvende offerte voor uw loodgieterswerk in Kampen

Bent u op zoek naar een vakbekwame en ervaren loodgieter? Neem dan contact op met GM Installaties in Zwolle. U bereikt ons via telefoonnummer 038-78 20 507. Voor noodgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Is er minder haast bij de klus dan kunt u natuurlijk altijd eerst een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen zodat u weet waar u qua kosten aan toe bent. Als u onze offerte accordeert dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak met u om het werk uit te voeren. Op de website vindt u een compleet overzicht van alle werkzaamheden waarvoor u ons kunt inschakelen.

Recensies

Ervaren loodgieter in Kampen nodig? – Neem nu contact op!

Heeft u vragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij zullen u 24/7 te woord staan. U kunt bij ons terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden.

Menu
Call Now Button