Loodgieter Zwolle Assendorp
24/7 bereikbaar!

Van verstoppingen tot lekkages

Een erkend loodgietersbedrijf

Altijd bereikbaar voor noodgevallen

Snel ter plaatse in Zwolle en omgeving

Bel direct

038-7820507

24/7 bereikbaar

Loodgieter Zwolle Assendorp

Bel ons voor alle verschillende loodgietersdiensten in Zwolle Assendorp. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en staan 24 uur per dag voor u klaar!

Lekkages

Ons bedrijf staat al jaren bekend om zijn goede oplossingen op het gebied van lekkages in Zwolle Assendorp. Neem daarom nu contact op!

Verstopping

Een verstopping van uw riool of afvoer kan behoorlijk vervelend zijn. Naast de stank die dit veroorzaakt, kan het water niet meer goed weg.

CV onderhoud

Is uw cv ketel stuk dan er is geen reden tot paniek. Wij hebben namelijk hoogopgeleide cv ketel monteurs beschikbaar, elk moment van de dag!

Diensten

  • Lekdetectie
  • Rioolservice
  • CV onderhoud
  • 24-uurs loodgieter
Keurmerk Zwolle

Problemen met uw cv-ketel? Loodgieter Zwolle Assendorp biedt uitkomst

De cv-ketel is misschien wel het belangrijkste apparaat dat u in uw woning heeft. Niet alleen zorgt dit apparaat ervoor dat u de beschikking heeft over warm water, maar ook kunt u dankzij de cv-ketel de radiatoren in uw woning verwarmen. Wanneer uw ketel niet meer naar behoren werkt, heeft u geen warm water meer. Met name in de winter is dit een hardnekkig probleem. Om dit zo snel mogelijk te verhelpen, schakelt u Loodgieter Zwolle Assendorp in.

Storing aan ketel

Wanneer er geen warm water meer uit uw kraan komt, is dit waarschijnlijk het gevolg van een storing aan uw cv-ketel. Is dit bij u het geval? Dan is het niet aan te raden om zelf aan het apparaat te gaan prutsen. Een cv-ketel is namelijk een bijzonder complex apparaat. Indien u hier geen ervaring mee heeft, is de kans dus aanwezig dat u veel meer schade aanricht. Om de storing te verhelpen, kunt u een beroep doen op Loodgieter Zwolle Assendorp. De medewerkers van dit bedrijf hebben ruime ervaring voor wat betreft het verhelpen van een storing in een cv-ketel. Zij kunnen er dan ook voor zorgen dat u binnen de kortste keren weer beschikking heeft over warm water.

Onderhoudscontract Loodgieter Zwolle Assendorp

Wilt u de kans op een storing in uw cv-ketel tot een minimum beperken? Dan moet u periodiek onderhoud uit laten voeren door Loodgieter Zwolle Assendorp. Om te voorkomen dat u deze periodieke controle vergeet, kunt u bij Loodgieter Zwolle Assendorp een onderhoudscontract afsluiten. Wanneer uw cv-ketel aan een keuring onderworpen moet worden, neemt Loodgieter Zwolle Assendorp contact met u op voor het maken van een afspraak. Door deze controle kunt u een storing weliswaar niet helemaal uitsluiten, maar de kans wordt wel tot een minimum beperkt.

Loodgieter in Assendorp nodig?- Bel nu: 038-7820507!