038-7820507

24/7 bereikbaar

VAN VERSTOPPINGEN TOT LEKKAGES

EEN ERKEND LOODGIETERSBEDRIJF

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR NOODGEVALLEN

SNEL TER PLAATSE IN ZWOLLE EN OMGEVING

Over ons

GM Installaties, dé specialist in loodgieterswerkzaamheden in Zwolle en omgeving! Wij zijn een full-service installatiebedrijf, gespecialiseerd in diverse loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan het detecteren en verhelpen van (gas)lekkages, het ontstoppen van het riool, het onderhouden van uw CV ketel, maar ook daklekkages en -reparaties. Heeft u direct hulp nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze 24-uurs dienst. Dit houdt in dat wij 24/7 klaarstaan voor allerlei loodgieterswerkzaamheden.

Grewin Middelveld is trotse eigenaar van GM Installaties. GM Installaties is een jonge organisatie, maar met ruime ervaring verzorgen wij al uw loodgietersproblemen op professionele wijze.

Kernwaarde

Het leveren van de beste service staat bij GM Installaties erg hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om een langdurige en prettige samenwerking met u aan te gaan. Dit doen we door veel persoonlijke contact te hebben met u als klant en door alleen maar eerlijke adviezen te verstrekken. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en we gaan niet weg totdat uw problemen helemaal zijn opgelost.

Wij doen alles zelf

Het liefst doen we zoveel mogelijk werk zelf en wordt er over het algemeen weinig gewerkt met freelancers. Hierdoor kunnen we garanderen dat de dienst op professionele wijze wordt uitgevoerd. Als alles ook door ons wordt gedaan weet u ook precies wie u kunt aanspreken als het niet klopt. Een ander voordeel voor de klant is de de kosten kunnen worden gedrukt en de prijzen marktconform kunnen worden gehouden. Dit omdat wij alles dus zelf proberen te doen.

Direct hulp nodig? Of wilt u een afspraak inplannen? Neem telefonisch contact op via 038-7820507!

Bel 038-7820507
loodgieter spoed Zwolle