038-7820507
24/7 bereikbaar

VAN VERSTOPPINGEN TOT LEKKAGES

EEN ERKEND LOODGIETERSBEDRIJF

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR NOODGEVALLEN

SNEL TER PLAATSE IN ZWOLLE EN OMGEVING

Over ons

Middelveld installatietechniek, dé specialist in loodgieterswerkzaamheden in Zwolle en omgeving! Wij zijn een full-service installatiebedrijf, gespecialiseerd in diverse loodgieterswerkzaamheden. Denk hierbij aan het detecteren en verhelpen van (gas)lekkages, het ontstoppen van het riool, het onderhouden van uw CV ketel, maar ook daklekkages en -reparaties. Heeft u direct hulp nodig? Dan kunt u gebruik maken van onze 24-uurs dienst. Dit houdt in dat wij 24/7 klaarstaan voor allerlei loodgieterswerkzaamheden.

Patrick en Grewin Middelveld zijn trotse eigenaars Middelveld installatietechniek. In oktober 2017 hebben wij, Patrick en Grewin, de stap gezet om ons eigen bedrijf te beginnen. Middelveld installatietechniek is een jonge organisatie, maar met ruim 25 jaar aan ervaring verzorgen wij al uw loodgietersproblemen op professionele wijze.

Het leveren van de beste service staat hoog in ons vaandel. Wij streven ernaar om langdurige en prettige samenwerkingen aan te gaan door veel persoonlijk contact en het geven van eerlijke adviezen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Het liefst doen we zoveel mogelijk werk zelf en wordt er over het algemeen weinig gewerkt met freelancers. Hierdoor kunnen we garanderen dat de dienst op professionele wijze wordt uitgevoerd. Doordat we zoveel mogelijk zelf doen, kunnen we de kosten drukken en de prijzen marktconform houden.

Direct hulp nodig? Of wilt u een afspraak inplannen? Neem telefonisch contact op via 038-7820507!

Bel 038-7820507
over ons middelveld