Schaf een bladvanger voor in de regenpijp aan

Blog

Regelmatig raden onze loodgieters woningbezitters aan om een bladvanger in hun regenpijp te laten plaatsen. Met een bladvanger houdt u het merendeel van de bladeren en takjes die tijdens de herfstmaanden in uw regenpijp stromen tegen. Dit is belangrijk om de kans op een verstopping in de afvoer zo klein mogelijk te maken. Hoewel een verstopping nog vrij eenvoudig te verhelpen is, gaat een verstopping in de regenpijp vaak gepaard met het overstromen van de regenpijp. Het vocht wat hierbij uit uw regenpijp stroomt zal gedeeltelijk in uw muren trekken. Aan de buitenkant ziet u hier weinig van, maar aan de binnenzijde van uw woning zullen vervelende schimmelplekken ontstaan.

Hulp van een loodgieter bij verstoppingen

Een loodgieter kan u helpen bij het verhelpen van verstoppingen in uw afvoer. Dit geldt zowel voor de afvoer onder uw regenpijp, als bij de afvoer van uw toilet, de douche of een gootsteen. Des te sneller u een verstopte afvoer door laat spuiten door onze loodgieters, des te kleiner wordt de kans op vervelende complicaties. Een verstopping gaat vaak gepaard met een smerige stank, daarbij kunt u uw toilet of douche in het ergste geval niet meer gebruiken zonder dat de afvoer overstroomt.

De bladvangers voor in de regenpijp zijn zowel online, als in een fysieke winkel aan te schaffen en kosten vaak niet meer dan een paar euro. U kunt de bladvanger zelf in de regenpijp plaatsen, maar dit ook laten doen door onze loodgieters.

Waarom kiest u voor ons?

De cv expert
24-uurs loodgietersdienst
Direct beschikbaar
Voordelige prijzen

Lees ook eens:

Menu
Call Now Button