038-7820507
24/7 bereikbaar

VAN VERSTOPPINGEN TOT LEKKAGES

EEN ERKEND LOODGIETERSBEDRIJF

ALTIJD BEREIKBAAR VOOR NOODGEVALLEN

SNEL TER PLAATSE IN ZWOLLE EN OMGEVING

Een verstopping van uw riool of afvoer in Zwolle

Een verstopping van uw riool of afvoer kan behoorlijk vervelend zijn. Naast de stank die dit veroorzaakt, kan het water niet meer goed weg. Dankzij onze goede rioolservice behoort een verstopping in Zwolle snel tot het verleden. U kunt het beste contact met ons opnemen als u last heeft van een blokkade in uw afvoer of riool. Wij hebben de expertise in huis om dit probleem op te lossen. Door onze jarenlange is de loodgieter in Zwolle er snel achter waar het probleem vandaan komt.

Tips om verstoppingen te voorkomen

Verstoppingen zijn enorm vervelend. Daarom is het een goed moment om eens een aantal tips op een rijtje te zetten over hoe de verstoppingen zo goed mogelijk voorkomen kunnen worden. Op die manier kan een boel ergernis worden voorkomen. Niemand vindt het immers leuk om voor de zoveelste keer de afvoer te moeten ontstoppen.

Spoel haren niet door

We kennen allemaal wel de horrorverhalen van haren in het doucheputje. Vaak is de verleiding groot om deze haren maar door te spoelen. Het probleem van haren is echter dat ze niet oplossen in water. De haren raken eenmaal in de afvoer heel erg in de klit en zullen daar een kluwen van haren vormen. Wanneer er zich een oneffenheid in de afvoer vormt, bijvoorbeeld wegens etensresten, kunnen de haren zich daaraan hechten en kan zo een verstopping ontstaan. Probeer daarom haren in de douche niet door te spoelen in de afvoer, maar ze in de prullenbak te doen. Zo voorkom je dat er een verstopping optreedt.

Etensresten horen in de prullenbak

Een andere tip is om etensresten niet in de gootsteen of de vaatwasser achter te laten, maar om deze in de prullenbak te vegen. Denk hierbij aan borden waar nog etensresten op liggen en die anders met de afwas mee zouden gaan. Het is verstandiger om deze etensresten gewoon de prullenbak in te vegen. Op die manier kunnen de etensresten niet meer voor verstoppingen zorgen.

Een verstopping in Zwolle laten oplossen door onze rioolservice

Er zijn twee soorten verstopt riolering: blokkades in het hoofdriool en blokkades in de pijp die van uw huis naar de hoofdlijn loopt. Als andere mensen in uw omgeving klagen over riool problemen , dan is de oorzaak het openbare riool en het is aan de stad om te zorgen voor het probleem. Als de riolering een verstopping heeft door middel van een probleem in de wastafel, het toilet of en andere afvoer, dan ligt de oorzaak ergens in uw riool en kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij werken al vele jaren in de regio Zwolle. Onze rioolservice heeft vele tevreden klanten geholpen.

Door onze innovatieve en moderne technieken, kunnen wij er snel achter komen waar de blokkade zit. Wij zullen met onze apparatuur deze blokkade weghalen, zodat het riool weer naar behoren gaat functioneren.

Wij zijn bereikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Neemt u contact met ons op als u meer wilt weten.

Ontstopper Zwolle